Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Saopštenja

15. 03. 2018. 18:06   >>  18:12

Istine i laži ponovo u vrhu gledanosti, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama

Intrige i neočekivani zapleti u životu junaka popularne serije „Istine i laži“ prikovale su gledaoce za male ekrane. Tako je i tokom jučerašnjeg dana ova serija zauzela prvu poziciju na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih emitera u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti. Zanimljivo je da su se „Istine i laži“ i ovaj put u datoj grupi našle ispred utakmice Lige šampiona.

Takođe, na listi najgledanijih sadržaja svih nacionalnih emitera bile su emisije „Exploziv“, „Život priča“, „Na mestu zločina sa Mašanom“, „Exkluziv“, Vesti u 18h, serije „Čista ljubav“ i „Strasti Toskane“.

Ono što Prvu televiziju čini posebno ponosnom, jeste veoma uspešan start „Jutra sa Jovanom i Srđanom“ koji je od početka emitovanja, 5. marta, najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama u ciljnoj grupi:

Prva televizija nastavlja da kreira kvalitetan program za svoje gledaoce i najavljuje još mnoga iznenađenja u narednom periodu.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari