Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Saopštenja

22. 11. 2017. 15:15   >>  15:40

Seriju “Istine i laži“ Prve televizije sinoć pratilo milion gledalaca

Sa učešćem u gledanosti od 25.6%, Prva TV je bila najgledanija stanica tokom jučerašnjeg dana za vreme emitovanja serije “Istine i laži” među ciljnom grupom od 18 do 49 godina, a u udarnom terminu ostvarila je ubedljivu prednost u odnosu na sve ostale televizije sa učešćem u gledanosti od preko 18.6%.

Sinoćna epizoda serije “Istine i laži” našla se na prvom mestu po gledanosti i opravdala predviđanja da će postati nova omiljena porodična serija i starijih i mladih. Ova dinamična, moderna i duhovita serija od prve epizode osvaja simpatije gledalaca, prikazujući savremeni život porodica, prijatelja, kroz razne nepredvidljive obrte i izazove koje život nosi, uzvraćene i neuzvraćene ljubavi, spletke i tajne iz prošlosti.

Među najgledanijim emisijama bile su autorska emisija Mašana Lekića, “Dosije”, kao i nova humoristička ruska serija “Kako sam postao Rus”.

Zahvaljujemo gledaocima na ukazanom poverenju i obećavamo još puno kvalitetnih epizoda serije “Istine i laži”, čije ćete likove tek imati prilike da upoznate kako budu prolazili kroz razne životne drame i promene. Novu epizodu “Istina i laži” pogledajte večeras u 21:00, nakon čega ćemo emitovati dokumentarni specijal “Pad Haških begunaca – Ratko Mladić”u 22 časa.

Ostanite uz Prvu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari