Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Prva Smart TV

Aplikacije

Prva Smart TV" aplikacija - budućnost televizije

Zajednički projekat Prve srpske televizije i Samsung Electronicsa "PRVA SMART TV" aplikacija ekskluzivno je dostupna na Samsung Smart televizorima. Ova jedinstvena aplikacija u Srbiji omogućava potpuno inovativan način praćenja TV programa jedne nacionalne televizije. Postavljajući standarde u svetu modernih tehnologija i medija, dva vodeća brenda udružila su svoje snage kako bi gledaocima približili novi doživljaj televizije. Korisnici su u mogućnosti da prate omiljene emisije i serije PRVE kad god žele.

Uz Smart aplikaciju koja je kreirana specijalno za Samsung Smart televizore, gledaoci mogu da odrede pravi trenutak za svoje TV uživanje i da gledaju sadržaje Prve redosledom i u vreme koje im odgovara. Zahvaljujući ovoj inovaciji, nema više žurbe niti svađe oko daljinskog upravljača već u potpunoj komfornoj atmosferi, u vremenu i dinamici koje sam odredi, korisnik veoma jednostavno i brzo pokreće aplikaciju i bira omiljene programske sadržaje.

Kako da aktivirate "Prva Smart TV" aplikaciju

"Prva Smart TV" aplikaciju možete preuzeti odlaskom na SMART HUB opciju vašeg Samsung Smart TV-a koji je povezan sa internetom, gde će vam se u preporučenoj sekciji SMART HUB-a ponuditi instalacija aplikacije Prve srpske televizije. Do aplikacije možete doći i pokretanjem SamsungApp servisa na Samsung Smart TV-u, a u sekciji Livestyle možete preuzeti aplikaciju.

Preuzimanjem aplikacije i instalacijom, samo vas deli još jedan dodir od vaših omiljenih sadržaje Prve televizije.

0
6 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari